top of page

Om oss

Navnet HundeAvdelingen kommer av at i motsetning til et vanlig hundebur med fire vegger, gulv og tak, er hundeavdelingen det navnet sier.

Nemlig en hunde|avdeling.

Hunden skal ha det like godt i bilen som oss

Vanlige hundebur er ikke tilpasset bilen man kjøper, og man ender kanskje opp med et litt for lite eller for stort bur.
Det fine med hundeavdelingen er at den er tilpasset bilen & hunden. Dette gjør at hunden får den plassen den trenger og resten blir da bagasjeplass. Plassutnyttelsen blir mye bedre utnyttet kontra et ordinært bur.

 
Avdelingen består av en skillevegg + ett gulv og en ramme av helsveiset aluminium. Alt sitter sammen med skruer som man skrur fast og løsner for hånd på noen sekunder.

IMG_0866_edited.jpg

Kvalitet

Vi er genuint opp tatt av kvalitet

Siden kvalitet står så høyt hos oss, er alle våre avdelinger, helveiset aluminium, for så å bli pulverlakkert i en silkematt svart overflate.

Vår Historie

Det er visse utfordringer med å ha hund. Man kan blant annet ikke ha hvilken som helst bil. Dette la vi spesielt merke til i etter introduksjonen av Tesla model S. Ingen hundebur passet.

Vi kom fram til at vi likegodt tar å utvikler et nytt hundebur som passet bilen. og gjennom dette også lettere å ha med hund.

Isteden for å lage et bur, kom vi fram til at vi lager en indeling for hunden, slik at både hunden får bedre plass og det er mer plass til bagasje.

I 2015 sto den første avdelingen klar til Tesla model S og etter dette har vi fortsatt å utvikle nye avdelinger ettersom nye bilmodeller kom på markedet.

Vi er i utgangspunktet veldig begeistret for elbil, så det naturlige steget for oss var å fokusere på dette. Vi leverer derfor kun hundeavdelinger til elektriske bilmodeller. 

bottom of page